3 dingen om naar uit te kijken in 2020

3 dingen om naar uit te kijken in 2020

Welkom in 2020! Anders dan een numeriek gunstige datum die aan de vooravond van een nieuw nieuw decennium staat, zal het jaar 2020 waarschijnlijk zijn als elk ander jaar: vol verwarrende en deprimerende gebeurtenissen waardoor je zou willen dat de aarde een soort uitwerpknop had.

Maar statistisch gezien moeten er ook enkele goede dingen zijn. Er kunnen zelfs verschillende goede dingen zijn! We hebben zelfs minstens 20 goede, interessante of anderszins opmerkelijke dingen geteld die in 2020 zullen gebeuren. Markeer ze in je bullet journal en houd je goed vast, want dit decennium wordt een wilde rit.

1. De Olympische Zomerspelen 2020 in Tokio
Iedereen houdt van de Olympische Spelen! Wanneer anders kunnen jij en je medeburgers echt enthousiast worden over beachvolleybal? De 2020-games zullen vijf nieuwe sporten bevatten: Karate, honkbal / softbal, skateboarden, sportklimmen en surfen, evenals een puinhoop van nieuwe evenementen in reeds gevestigde categorieën. En in een technisch onderlegde, cultureel rijke stad als Tokio, zijn de spellen zeker bijzonder feestelijk.

2. De verkiezingen
Juist, dus niet veel goed aangepaste mensen zouden verkiezingen “leuk” noemen. Maar dit is geen lijst met leuke dingen, het is een lijst met dingen om naar uit te kijken. En het maakt niet uit hoeveel zweren de presidentiële race van 2020 u zal geven, het is nog steeds een belangrijke tijd in de Amerikaanse geschiedenis en het zal ons allemaal raken. Dus, draag uw steentje bij door meer politiek te worden of meer te weten te komen over stemgeschiedenis of gewoon een paar diepe, democratische ademhalingen in te oefenen ter voorbereiding op november. Afgezien van het hoofdevenement zullen 11 staten dit jaar gubernatoriale verkiezingen houden, dus de kans bestaat dat de structuur van ons land in een zeer korte periode aanzienlijk kan veranderen. Haha … leuk!

3. TV zoals je het nog nooit hebt gezien (of ervoor hebt betaald)
Het is echt het begin van een nieuw televisietijdperk. Niet alleen zullen in 2020 de lancering van verschillende nieuwe streamingdiensten zoals HBO Max en Peacock plaatsvinden, er zullen ontelbare nieuwe shows, reboots en spin-offs zijn waarin u uw tijd kunt investeren. “Lizzie McGuire” krijgt de rebootbehandeling op Disney +, “Riverdale” levert een spin-off op met de “Katy Keene” van de CW en een “Clueless” reboot zweeft rond het schema (Ja, we zeiden reboot. Een tv-programma geïnspireerd door de film liep een paar jaar in de jaren negentig). Als je dramatischer bent, zal Stephen King’s “The Outsiders” zeker op HBO behagen, en een aanpassing van de Lane Moriarty-roman “Nine Perfect Strangers” komt naar Hulu. “Westworld” -fans, je lange wachttijd is voorbij: seizoen 3 gaat in het voorjaar in première op HBO.